سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

در راستای همکاری مشترک فی ما بین دانشکده هنر دانشگاه ارومیه و اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی، تفاهم نامه ای در زمینه های مطالعاتی، پژوهشی، آموزشی و علمی در مورخ 1395/03/06 منعقد گردید.

مهندس ایوب عزیزی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان غربی در جلسه انعقاد این تفاهم نامه، بیان داشت: با توجه به اینکه این نهاد فعالیت­ های عمرانی متعددی را بطور مستمر در روستاها و شهرهای مختلف اجرا می نماید؛ بحث افزایش طول عمر ساختمان هاو رعایت معماری ایرانی و اسلامی نقش مهمی در آسایش و امنیت ساکنان آن اقلیم ایفا می ­کند؛لذا می توان از ظرفیت های علمی و پژوهشی اعضاء هیأت علمی و دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه ارومیه، در زمینه بهبود روند مقاوم سازی و ... بهره برد.

همچنین دکتر مرتضی خسرونیا رییس دانشکده هنر، همکاری در زمینه های مطالعاتی، پژوهش های کاربردی، طراحی در بخش مسکن روستایی و سایر طرح های عمرانی، ساماندهی بافت های با ارزش روستایی، برگزاری کارگاه های آموزشی جهت ارتقاء سطح دانش فنی و علمی با بهره گیری از توانمندی های طرفین را از مفاد این تفاهم نامه دانست.