جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

1- دوره کارآموزی به منظور آشنایی با صنایع مرتبط با رشته تحصیلی تنظیم شده و معمولا در تابستان به مدت 320 ساعت کاری (معادل 8 هفته) انجام می شود. با توجه به محدودیتهای پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا و طبق ابلاغ وزارت علوم، این زمان به حدود 200 ساعت تقلیل یافته و  در گروههای که دارای فقط یک درس کارآموزی هستند، دانشجویانی که شهریور و یا بهمن 99 فارغ التحصیل می شوند مجاز به گذراندن کارآموزی هستند (ورودی های 95 و قبل از آن)که اولویت با فارغ التحصیلان شهریور است.  در گروههایی که دارای 2 درس کارآموزی 1 و 2 هستند، دانشجویانی که با احتساب نیمسال 982 موفق به گذراندن حداقل واحد درسی مورد نظر گروه آموزشی مربوطه برای ارائه درس کارآموزی شده اند (حداقل 65 واحد گذرانده برای کارآموزی 1 و 100 واحد گذرانده برای کارآموزی 2) می­توانند کارآموزي 1  یا 2 را در تابستان 99 اخذ نمایند.

تبصره: دانشجویانی که در شهریورماه  99 فارغ التحصیل خواهند شد، درصورت موافقت گروه آموزشی، می­توانند کارآموزي 1 و 2 را همزمان با هم در تابستان 99 اخذ نمایند.

2- براي گذراندن دوره کارآموزي در تابستان 99 شیوه­های قابل اجرا بصورت ذیل خواهد بود که نحوه اجرا، برنامه ریزی و اعمال شرایط خاص در اختیار گروههای آموزشی است:

الف: مطابق با روند هرسال جایابی و معرفی دانشجوی کارآموز در واحدهای تولیدی، کارگاهی، صنعتی و ... مرتبط با رشته

ب: گذراندن درس کارآموزی در قالب سامانه آموزش مجازی با برنامه ریزی گروه مربوطه برای ارائه مهارتهای حرفه ایی و تخصصی، طرحهای کسب و کار، فیلم‌های آموزشی، ارائه پروژه ها و تمرینات مقیاس صنعتی و ...

ج: دانشجو می‌تواند کارآموزی خود را از طریق تلفیقی از: ثبت نام و شرکت در دوره های تخصصی که توسط سازمان فنی و حرفه ای ارائه می‌شود با شرکت در کلاسهای سامانه آموزش مجازی درس کارآموزی و یا حضور در صنایع و شرکت‌های مرتبط با رشته تکمیل نماید. فقط دوره های مرتبط با رشته تحصیلی دانشجو مورد تایید است.

به منظور هماهنگی اولیه براي مکاتبات پذیرش کارآموز در واحدهای تولیدی، کارگاهی، صنعتی و ... و برنامه ریزی لازم در سامانه آموزش مجازی، دانشجوی متقاضی اطلاعات لازم شامل: نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، تعداد واحد گذرانده شده، واحد کارآموزي مورد درخواست (1 یا 2)، مکان مورد نظر براي گذراندن کارآموزي و نحوه تماس با آن واحدهای تولید، کارگاهی، صنعتی و ... (شماره تماس، دورنگار، ایمیل) را مطابق با فرم شماره (1) حداکثر تا 15 تیرماه از طریق ایمیل به مدیر یا معاون گروه آموزشی مربوطه ارسال می­نماید.

مدیران و معاونین محترم گروههای آموزشی پس از دریافت ایمیل دانشجو مبنی بر معرفی واحدهای تولیدی، کارگاهی، صنعتی و ... ، شرایط دانشجوی متقاضی را بررسی و متن نامه معرفی کارآموزي ایشان را بصورت پیشنویسی که گیرنده نهایی آن واحدهای تولیدی، کارگاهی، صنعتی و ... با رونوشت به مدیر محترم گروه است، (با درج شماره دورنگار واحد صنعتی در قسمت توضیحات پیشنویس) برای ریاست دانشکده ارسال می­نمایند.  نامه تایید و امضا شده توسط دفتر ریاست دانشکده به محل کاراموزی از طریق دورنگار ارسال شده و یا از طریق مدیر گروه و ایمیل در اختیار دانشجو قرار می­گیرد. (البته در صورت تمایل و امکان دانشجو می­تواند حضوراً نیز دریافت نماید).

3- پس از قطعی شدن محل کارآموزی، دانشجویان می بایست نسبت به  ارسال تائیدیه شرکت مبنی بر پذیرش دانشجو جهت گذراندن دوره کارآموزی را به مدیر یا معاون گروه مربوطه و از طریق ایمیل ارسال نماید.  ارسال معرفی نامه و همچنین دریافت تاییدیه کارآموزی دانشجو توسط شرکت فقط یکبار قابل انجام است و لذا دانشجویان دقت کافی در انتخاب شرکت محل کارآموزی خود داشته باشند.

4- کلیه دانشجویان متقاضی کارآموزی در فاصله زمانی 10-15 تیرماه، انتخاب واحد کارآموزی خود را از طریق سامانه مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه انجام خواهد داد. (توضیح اینکه اگر از طرف دانشگاه، مقدمات لازم اماده شود، در غیر اینصورت بر اساس فرم تقاضای ارسالی از سوی دانشجو انتخاب واحد صورت خواهد گرفت)

5- کلیه دانشجویان پس از پایان دوره کارآموزی، بایستی گزارش و فرم ارزشیابی کارآموزی خود را، تکمیل ونسبت به ارسال آن به مدیر یا معاون گروه مربوطه اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر . فرم ثبت نام و فرم گزارش کارآموزی و ... به آدرس لینک زیر مراجعه نمایید:

اطلاعیه کارآموزي در تابستان 99