دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًی لِلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِنَ الْهُدَی وَالْفُرْقَانِ''

خداوند متعال را شاکریم که باری دیگر توفیق بهره‌مندی از هنگامه‌ی ضیافت عبادت را نصیبمان کرد. ماه رمضان، فرصتی برای عبودیت و تمسک جستن از درگاه باری‌تعالی است؛ باری دیگر از مناره‌های بلند عرش، ندای ملکوتی «شَهْرُ رَمضانُ الَّذی اُنْزِلَ فیهِ الْقُرآن ...» بلند شده و دعوت حق بیش ازپیش، در گوش جانمان پیچیده است. امیداست در این ماه شریف که خداوند سفره‌ای مملو از رحمت و مغفرت پیش روی بندگانش گسترده، شاهد ازبین رفتن هرچه سریع تر اپیدمی کرونا از سراسر جهان و بهروزی و تندرستی عزیزانمان باشیم.

حلول ماه مبارک رمضان، ماه عبادت‌های عاشقانه و نیایش های عارفانه را به همکاران گرامی و دانشجویان عزیز دانشکده معماری، شهرسازی و هنر تبریک عرض نموده، قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان را از درگاه خداوند منان خواستاریم.

« دانشکده معمــاری، شهرســازی و هنــر »