شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر تجسم هنر استان آذربایجان غربی

نشست اول با عنوان فرآیند خلق اثر هنری با سخنرانی سرکار خانم سمیرا اشعری از مدرسین  دانشکده معماری، شهر سازی و هنر دانشگاه ارومیه روز یکشنبه 9 بهمن ماه در سالن جلسات دانشکده برگزار گردید.

این نشست که با حضور جناب آقای دکتر مظفر عباس زاده ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر اصغر عابدینی معاونت محترم آموزشی دانشکده و جمعی از اعضای هیئت علمی، هنرمندان و دانشجویان علاقمند صورت گرفت؛

خانم اشعری به مولفه های شاخص رسیدن به یک اثر خلاق را از جنبه های مختلف مورد ارزیابی قرار داد و مدلی پیشنهادی از این فرآیند را به حضار ارایه دادند.

در آخر ریاست محترم دانشکده ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این نشست از ارتباط بین دانشکده و جریانات هنری شهری استقبال کردند و تعامل بین این دو را در روند پیشبرد آموزشی دانشکده مفید ارزیابی کردند.