شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

به مناسب گرامیداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی تفاهم‌نامه همکاری مشترک ‌مابین دانشگاه ارومیه و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی منعقد و به امضای دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و مهندس صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به امضا رسید.

این تفاهم نامه در جریان مراسم گرامیداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی در دانشگاه ارومیه به امضا رسید.

این مراسم با حضور صاحب نظران این حوزه برگزار شد.

در این مراسم یک پنل تخصصی با موضوع زلزله و بناهای تاریخی با مدیریت دکتر عباس زاده رئیس دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه نیز برگزار شد.

ارائه دکتر فرهاد آخوندی دانشیار دانشگاه هنر اسلامی تبریز با موضوع «بناهای تاریخی ، آزمایشات تشخیصی و ارزیابی لرزه ای «، ارائه دکتر مهدی عبدلی – دکترای سازه دانشگاه ارومیه با موضوع «اثرات زلزله بر سازه های تاریخی – روشهای بهسازی و مقاوم سازی سازه ای «، ارائه دکتر محمد منگلی – دکترای مرمت و احیاء بناهای تاریخی – عضو هیأت علمی دانشگاه ارومیه با موضوع» تجربه استحکام بخشی طاق های خشتی «و ارائه دکتر غلام رضا زمانی – دکترای سازه- عضو هیأت علمی دانشگاه ارومیه با موضوع «تجربه استحکام بخشی و مقاوم سازی بازار تاریخی تبریز «از جمله ارائه های این پنل تخصصی بود.

تجلیل ازپیشکسوتان و بازنشستگان حوزه میراث فرهنگی و دانشجویان برتر در حوزه مرمت بناهای تاریخی و معماری ایرانی و اسلامی پایان بخش این مراسم بود.

در لیک زیر گزارش صدا و سیما از این مراسم را می توانید مشاهده نمایید: