سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

در راسـتای توسـعه و ارتقاء زیرساخت‌های پژوهشی و فناوری دانشکده اعم از آتلیه‌ها، کارگاه‌ها و کتابخانه؛ دانشکده معماری، شهرسازی و هنر پیرو دعوت و هماهنگی‌های قبلی صورت گرفته روز شنبه مورخ 1402/02/30 میـزبان جناب آقای دکتر شـفیعی معاون محترم پژوهش و فناوری، جناب آقای دکتر فرشـید مدیر محترم امور پژوهش و جناب آقای دکتر ده‌بزرگـی رییس محترم کتابخانه مرکزی دانشـگاه ارومیـه بود.

در این جلسه موضوعات مربوط به چالش‌ها و موانع ارتقـاء همـکاران هیئت‌علمـی، درخواست نگاه ویژه و متفاوت بر امتیازدهـی فعالیت‌های پژوهشـی، مشکلات سخت‌افزاری کتابخانـه، خرید کتاب‌های موردنیاز گروه‌های آموزشـی، برگزاری کارگاه‌های پژوهشـی برای دانشجویان و ... بحث و تبادل‌نظـر قرار گرفـت و درنهایت با بازدید از کارگاه‌ها و کتابخانه دانشـکده به پایان رسـید.