جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

بازدید علمی یک روزه از روستای تاریخی کندوان توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی شهرسازی دانشگاه ارومیه با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه ارومیه صورت پذیرفت.

این بازدید جهت آشنایی بیشتر دانشجویان شهرسازی، معماری و مرمت با تاریخچه شهرسازی و معماری ایران و بافت‌های ارگانیک و کهن و آشنایی بیشتر با میراث های این سرزمین و نحوه استفاده بهینه از پتانسیل های توریستی و تجربیات موثر در جذب توریست در مورخه 1402/3/10 ویژه خواهران دانشکده معماری، شهرسازی و هنر و در مورخه 1402/3/11 ویژه برادران با همراهی اساتید محترم جناب آقای   دکتر اصغر عابدینی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده معماری، شهرسازی و هنر و دکتر فرشید آرام استاد مشاور انجمن علمی شهرسازی صورت پذیرفت.

در روز اول 10 خرداد ماه (ویژه خواهران) با شرکت و حضور بیش از 40 دانشجو با حضور دکتر عابدینی و در روز دوم 11 خرداد ماه ویژه (برادران) با حضور و شرکت 15 دانشجو با حضور دکتر آرام صورت پذیرفت.

شرح برنامه:

پس ازحرکت در ساعت ۸:۳۰ از محل دانشکده معماری، شهرسازی و هنر و طی مسافت ۳ ساعته به محل مورد نظر یعنی روستای کندوان از توابع شهرستان اسکو (استان آذربایجان شرقی) رسیده و پس از پذیرایی و صرف ناهار، اساتید محترم به ارائه توضیحاتی در خصوص تاریخچه روستا ، علل شکل گیری آن و علل موفقیت آن در صنعت گردشگری پرداختند و دانشجویان با همراهی اساتید و کادر اجرایی به بازدید از   روستا و خانه های صخره ای آن پرداختند.

در ادامه بازدید پس از حرکت از کندوان به سمت ارومیه در ساعت ۱۶:۳۰ طی مسیر به بازدید از روستای تاریخی و مدفون حیله ور پرداخته شد و توضیحاتی در خصوص تاریخ شکل گیری حیله ور و علل آن ارائه شد.

این برنامه در ساعت ۲۰:۳۰ در محل دانشگاه ارومیه به پایان رسید.

دستاورد ها :

تشکیل آرشیوی از تصاویر هنری و بروز از محل مورد نظر