جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

با هدف همكاري های علمی، پژوهشی و فن­آوری، تفاهم نامه ای مابین دانشگاه ارومیه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد و به امضای دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و آقای نوروزی مدیرکل فرهنگی و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی رسید.

حمایت از اجرای دوره‌های مهارت‌آموزی در زمینه­ های فرهنگی و هنری (هنر، سینما، تئاتر و دیگر زمینه‌های هنری) در استان از طریق اداره کل، تبادل تجربه و مهارت در حوزه‌های هنری و سینمایی از طریق برگزاری همایش‌ها و سمینارهای مشترک آموزشی و اجراها و نمایشگاه ­های هنری، برنامه‌ریزی برای حمایت از اقدامات نوآورانه و فناورانه و همچنین کسب‌وکارهای دانش‌بنیان در زمینه‌‌های علمی، فرهنگی، هنری  و دینی و برنامه‌ریزی و همکاری آموزشی، فرهنگی و هنری در زمینه‌های مورد توافق از جمله اهداف این تفاهم نامه همکاری بود.

دکتر علیجانپور در نشست امضای این تفاهم نامه گفت: در یک سال و نیم اخیر دانشگاه اقدامات خوبی در حوزه های اجتماعی و فرهنگی جامعه داشته است. دو دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه ظرفیت های خوبی جهت فعالیت های فرهنگی،‌هنری و اجتماعی دارند.

علیرضا نوروزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت فعالیت های فرهنگی در سطح دانشگاه بر همکاری های گسترده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با دو دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده معماری،‌شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه در یک سال گذشته اشاره نمود.