یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

بسم رب الشهداء و الصدیقین

..... وَ سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ (سوره مبارکه الشعراء آیه ۲۲۷)
 و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می‌گردند.

حال که تروریست‌های جنایتکار در میدان جنگ، حریف مردان مجاهد نیستند، به جنایتی خونبار و تروریستی روی آورده و مردم بی‌گناهی را که برای گرامیداشت چهارمین سالگرد شهادت مرد مخلص میدان جهاد، سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، در میعادگاه گلزار شهدای کرمان، گرد هم آمده بودند، به خاک و خون کشید؛ غافل از آن‌که هیچ‌وقت شعلۀ پرفروغ جهاد و شهادت کم‌سو نخواهد شد و رهروان مکتب شهدا با صلابت   و صدای رسا اعلام می‌دارند که هریک از مردم ایران یک قاسم سلیمانی است و این راهِ سرخ را سرفرازانه ادامه خواهند داد.

مدیریت، اساتید و دانشجویان دانشکدۀ معماری، شهرسازی و هنر این حادثۀ تروریستی را شدیدا محکوم کرده و از ساحت ربانی حضرت حق، برای شهدای این جنایت، علو درجات و حشر با اولیای الهی، برای مجروحان این جنایت، بهبودی و برای خانواده‌های داغدار صبر و اجر مسألت می‌نمایند.