سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

بسم ربالشهداء والصدیقین

پیام تسلیت به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، سردار ابومهدی المهندس و همراهان

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (احزاب/آیه ۲۳).

نام سردار رشید و شرافتمند اسلام، حاج قاسم سلیمانی در مقابله مستحکم با فرقه ظاله داعش و تروریست‌هایی که امنیت و آرامش ملت‌های خاورمیانه را به مخاطره افکنده بودند به گوش جهانیان رسید. و در این میان، محبوب قلب میلیون‌ها نفر در ایران و منطقه گردید. نام او به عنوان حافظ  امنیت و آرامش آحاد مردم منطقه در این روزگار پر تنش و تهدید در اذهان ماندگار شد و مجاهدت‌های شبانه روزی ایشان پشتوانه‌ای قوی برای دیپلماسی ایران در جهت استقرار ثبات و صلح در منطقه و جهان بود.

اگرچه امروز جسم مطهر این سردار شهیر مقاومت بر زمین افتاده، اما پرچمی که او با افتخار بر افراشته است، همچنان در اهتزاز باقی خواهد ماند و ملت فهیم ایران و منطقه خاطرش را فراموش نخواهند کرد. اکنون که خبر عروجش را شنیدیم بار دیگر تمام افتخارآفرینی هایش برایمان تداعی می‌شود. او عالمانه تلاش میکرد دل‌ها را به هم نزدیک نموده و نگاه ملی در حل مسائل و مشکلات را از اولویتهای خود می‌دانست. او بسان مالک اشتر زمان، بدون چشمداشت و بدون هیاهو و تبلیغات، مظلومانه برای اعتلای ایران اسلامی اندیشید، جنگید، تلاش کرد و شهید شد. آری بدانیم، همه ما یک ماموریت داریم و آن تلاش برای سرافرازی، سربلندی و عزت ایران اسلامی است.

اینجانب به نمایندگی از طرف اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان معزز دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه، این واقعه جانگداز را محضر مقام معظم رهبری و همه دوستداران آن سردار شهید تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم؛ و برای روح آن اسطوره مقاومت و شهادت، همجواری با حضرت امیرالمومنین (ع) و اولیای الهی را مسئلت دارم.

دکتر میرعلی محمدی

سرپرست دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه