جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

احتراماً ضمن عرض خیرمقدم مجدد و آرزوی موفقیت خدمت دانشجویان گرامی، در راستای از سرگیری آموزش حضوری و شروع ایام امتحانات در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه ارومیه،

به اطلاع دانشجویان عزیز مقطع کارشناسی دانشکده معماری، شهرسازی و هنر می‌رساند که امکان رزرو غذا و سکونت در خوابگاه از تاریخ 22 خرداد 1401 (یکشنبه) تا 15 تیرماه 1401 (چهارشنبه) برای امتحانات حضوری پایان‌ترم میسر خواهد بود.

مستدعی است دانشجویان گرامی به موارد ذیل توجه و عنایت داشته باشند:

- ورود دانشجویان به خوابگاه‌ها از از تاریخ 22/03/1401 (یکشنبه) میسر خواهد بود.

- برای حضور در خوابگاه نیازی به ثبت‌‌نام در سامانه نخواهد بود.

- دانشجویان محترم دختر به خوابگاه بنیاد 15 خرداد (خورشید) مراجعه نمایند. هماهنگی لازم برای انتقال وسایل این عزیزان از خوابگاه پیشین به خوابگاه جدید انجام شده است.

- دانشجویان محترم پسر نیز به مجتمع خوابگاهی پسران مراجعه نمایند.

- در راستای رعایت حداکثری اصول بهداشتی، ضروری است دانشجویان گرامی تمام وسایل شخصی از قبیل تشک، پتو، بالش، ملحفه، ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده، ظروف غذا و ... را شخصاً تهیه فرمایند.

- دانشجویان محترم برای وعده صبحانه می‌توانند هر یک از رستوران مرکزی و دانشکده معماری، شهرسازی و هنر را انتخاب نمایند.

- دانشجویان محترم برای وعده ناهار می‌توانند هر یک از رستوران مرکزی، علوم و دانشکده معماری، شهرسازی و هنر را انتخاب نمایند.

- دانشجویان محترم پسر برای رزرو وعده شام رستوران مرکزی و دانشجویان محترم خانم برای رزرو وعده شام خوابگاه طوبی را انتخاب نمایند.

- دانشجویان محترم باید حداقل 3 روز قبل از تاریخ مدنظر برای رزرو غذا اقدام نمایند.

- دانشجویان محترم نهایت دقت در انتخاب رستوران مدنظر برای تناول وعده غذایی را عنایت فرمایند.

- سایر اطلاعات تکمیلی در خصوص امور تغذیه در اطلاعیه (https://news.urmia.ac.ir/node/6104) و امور خوابگاهی در اطلاعیه (https://news.urmia.ac.ir/node/6096) تشریح شده است.

- کارشناسان محترم اداره امور خوابگاه‌ها در روزها (شنبه تا چهارشنبه) و ساعت‌های اداری (8 تا 30/15) برای رفع مشکلات پیش‌بینی‌نشده فرآیند پیش‌ثبت‌نام خوابگاه و یا هرگونه موارد مشابه دیگر، با کمال افتخارآماده پاسخ‌گویی و راهنمایی از طریق شماره تماس‌های 31942234-044 (خواهران) و 31942527-044 (برادران) می‌باشند.

- کارشناس محترم اداره امور رستوران‌ها و تغذیه در روزهای غیرتعطیل (شنبه تا چهارشنبه) و ساعت‌های اداری (8 تا 30/15) برای رفع مشکلات پیش‌بینی‌نشده فرآیند رزرو غذا و یا هرگونه موارد مشابه دیگر، با کمال افتخارآماده پاسخ‌گویی و راهنمایی از طریق شماره تماس 04431942511 (اداره اتوماسیون تغذیه) می‌باشد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه