یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

نمایشگاه نخستین سالانه عکس دانشجویان رشته نقاشی دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه با عنوان «مواجهه جغرافیای ذهن من» با حضور دکتر عباس زاده رئیس  و اعضای هیات علمی این دانشکده افتتاح شد.

این نمایشگاه با هدایت و انتخاب آثار توسط حمید بهجت در محل دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه از روز دوشنبه 15 آبان ماه پذیرا بازدید علاقه مندان است.

در این نمایشگاه آثار امیررضا عموزاد، سیدمهدی میرلوحی، رضا گودرزی، حسام کرمی، ندا اسماعیل نژاد، نازنین بایزیدچی، سیده زهرا حسینی، تینا رضائی، یگانه ده خیری، سارینا شباب زاده، الهام طرف روا، الیکا علیزاده، فاطمه کریمیان، هانا مرادیان، شیرین آب برین، فاطمه اویسی، ریحانه برقی، پریسا پوینده، نشاء تیزفهم، کوثر جعفری، کیمیا حیدری، ماه نساء جهان بین، آی شن حسین پور، شهلا حسینی، منا خیرخواه،   یاسمن خیلیل، فاطمه درستی، ساناز شهبازپور، زهرا عبدالعلی پور، فاطمه مظفری، مرضیه نبهانیان، زینب اباذری و عسل قادری  از دانشجویان دانشگاه ارومیه به نمایش گذاشته شده است.