دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

نشست تخصصی صنعت و دانشگاه با حضور معاون و مدیران پژوهش دانشگاه و رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه، معاونین و کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برگزار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به مهمانان ، گردشگری را یکی از روش‌های توسعه اجتماعی اقتصادی و افزایش رفاه مردم دانست و به عنوان یکی از اقتصادی‌ترین فعالیت‌ها در تولید ثروت اشاره کرد.
دکتر شفیعی با اشاره به پتانسیل بالای استان در مقایسه با سایر استان‌ها به عنوان فرصتی برای جذب سرمایه اشاره کرد که به دلیل ضعف در زیرساخت ها مورد استفاده قرار نگرفته است. این مهم می‌تواند با همفکری اساتید متخصص دانشگاهی و کارشناسان میراث فرهنگی بنحو مطلوبی مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.
معاون میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، استان را در مقایسه با رتبه کشوری در برخورداری از آثار باستانی و مناطق گردشگری در بهره‌برداری از این موقعیت ناکافی قلمداد کرد.
مهندس فرازی به فلات ایران به عنوان بستری برای تشکیل تمدن‌ها اشاره کرد و ثبت این تعداد از آثار باستانی در کشور خصوصاً در منطقه آذربایجان غربی را دلیل این مدعا دانست و اظهار امیدواری کرد با مشاوره و رایزنی با دانشگاه شرایط استفاده از این امکانات خدادادی مهیا گردد.
در پایان موارد کلیدی برای فعالیت مشترک به شرح ذیل مورد موافقت قرار گرفت:
۱- همکاری دانشگاه در پیگیری ایجاد مرکز اسناد استان
۲- برگزاری همایش مشترک در سطح ملی با مشارکت دانشگاه و میراث فرهنگی
۳- برگزاری کارگاه‌های مهارت افزایی برای استاد کارهای تجربی در دانشگاه با هماهنگی میراث فرهنگی
۴- برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک

لینک خبر افزایش تعامل فی‌مابین میراث‌ فرهنگی آذربایجان غربی و دانشگاه ارومیه توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی